Karpatský Punč

Ingrediencie

  • 5 cl Karpatské KB škorica a klinček
  • 2 cl Pomarančová šťava
  • 2 cl Vanilkový sirup
  • 1 cl Citrónová šťava
  • Horúca voda

Postup

Karpatské KB škorica a klinček, ovocné šťavy a sirup nalejeme do šálky. Šálku dolejeme horúcou vodou, ktorá je vychladená na teplotu vhodnú na pitie. Dozdobíme plátkami pomaranča a citrónu. Na zdobenie môžeme použiť aj kus škorice, mätu, pomarančovú kôru alebo vetvičku rozmarínu.

Aromatika

Jemná, korenistá s tónmi klinčeka a vanilky, na pozadí jemne svieža, s citrusovými tónmi.

Chuť

Plná, hrejivá, jemne korenistá, záver svieži – jemne citrusový.

Vstup
Obsah tejto webstránky je vhodný len pre osoby staršie ako 18 rokov.