400 g maslových keksíkov
150 g masla
150 g mletých orechov
50 g cukru
1 vanilkový cukor
100 ml Karpatské KB
200 g čokolády
230 ml smotany na šľahanie
125 g malín
Keksíky si pomelieme na prášok a zmiešame s rozpusteným maslom. Zmes natlačíme do tartovej formy s priemerom 24 cm a vyberateľným dnom. Necháme zachladiť.
Orechy si zmiešame s cukrom, Karpatským KB a opatrne rozotrieme na spodok korpusu. Maliny si roztlačíme a navrstvíme na orechy. Necháme zachladiť.
Pripravíme si ganache. Smotanu zahrieme pod bod varu a vylejeme na čokoládu. Miešame, pokiaľ sa čokoláda úplne nerozpustí a nalejeme do korpusu. Necháme zachladiť do ďaľšieho dňa. Dozdobíme ovocím podľa chuti.