fbpx

Grilované paradajkové krevety

Čas prípravy: 20 min

Ingrediencie

  • 2 PL masla
  • 1 PL olivového oleja
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 500 g lúpaných predvarených kreviet
  • 1 PL worcestrovej omáčky
  • 150 ml paradajkového pyré
  • 30 ml Karpatského KB
  • 4 lístky bazalky
  • šťava z pol citrónu

 

Postup

Do liatinovej panvice si dáme maslo a olivový olej. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a pol minúty pražíme.

Pridáme krevety, worcester, soľ a opečieme tak, aby boli krevety takmer hotové.

Pridáme paradajkové pyré, nasekanú bazalku a povaríme.

Na záver vlejeme Karpatské KB, premiešame a necháme ešte minútu variť.

Pred podávaním polejeme šťavou z citrónu.

Recept pripravila blogerka Maťka  @stvoryzkuchyne.sk

Vstup
Obsah tejto webstránky je vhodný len pre osoby staršie ako 18 rokov.