Horúce KB & Jablko

Ingrediencie

40 ml  Karpatské KB
10 ml čerstvá citrónová šťava
140 ml jablkový džús (nefiltrovaný/cloudy)
1 barová/kávová lyžica vanilkového cukru
Ozdoba : plátok jablka

Príprava v domácnosti

Jablkový džús si ohrejeme v menšej nádobe na cca 70 stupňov a pridáme všetky ostatné suroviny. Premiešame. Hotový nápoj prelejeme do teplovzdorného skleného pohára alebo šálky. Ozdobíme.

Príprava v bare

Všetky suroviny nadávkujeme do konvičky na mlieko, vložíme pod trysku kávovaru a ohrejeme. Hotový nápoj prelejeme do teplovzdorného skleného pohára alebo šálky. Ozdobíme.

Aromatika: Aróma jablka s jemným dotykom sladkej vanilky.

Chuť: Svieža ovocná chuť s vanilkovým záverom.

Vstup
Obsah tejto webstránky je vhodný len pre osoby staršie ako 18 rokov.